+46 73 666 71 88

Mån - Fre 8.00 - 19.00

Är det dags för utställning? Sålt en print? Bara vill ha en fysisk kopia av ditt fotografi?

Vi på NAFS hjälper dig gärna med din print. Vårt huvudfokus är fine art printar av hög kvalité för fotografer och gallerier. Varje print görs med stor omsorg för att din bild ska presenteras på ett så bra sätt som möjligt. Innan vi printar diskuterar vi vilket papper som passar bäst för just din bild och det sammanhang som bilden ska visas i. Är du osäker på placering på papper kan vi skissa tillsammans i photoshop för att komma fram till en så snygg lösning som möjligt för att sedan gå vidare till att göra testremsor. 
Print room
Vi printar på både matta och blanka syrafria konstpapper från Canson, Hahnemuhle och Epson men kan även ta in andra papper på beställning. 
Vi printar på en Epsonskrivare med största utskriftsformat 44" eller 1118mm med Epsons Ultrachrome 12 färgers bläckset som ger högkvalitativa pigmentprintar med en livslängd för färgfotografier på mellan 80 och 100 år och svartvita bilder långt över detta.

När du printar hos oss arbetar vi tillsammans fram ett resultat som du är nöjd med. Vi går igenom bilden du vill ha printad och anpassar den till det papper du önskar och tar därefter ut en testremsa eller mindre testprint som du får godkänna på plats hos oss. Om printen inte stämmer överens med din förväntning arbetar vi om bilden till önskat resultat.
Alla printar beskärs med kniv och linjal på plats hos oss så vi kan leverera printar i alla möjliga format.

Printarna paketeras sedan med syrafritt skyddspapper för att undvika att printen skadas under transporten från oss.
Fresh print ready to be cut
Marcus Gustafsson looking at freasly printed prints

Prislista

Minimiorder 500 kr, efterbeställning/återprint -10%.
Provremsa eller mindre testprint samt anpassning av bilden till våra papper ingår. Övriga justeringar eller retuscheringar debiteras timkostnad.
Letar du pris för ett format som inte syns på vår lista? Hör av dig med information om vad du är ute efter så hjälper vi dig. 

Alla priser är exkl moms.