+46 73 666 71 88

Mån - Fre 8.00 - 19.00

Negativ och påsiktsskanning

Har du analoga fotografier som behöver digitaliseras nu när vi har tagit oss in i framtiden?
Vi kan hjälpa dig att skanna både negativ, diabilder och papperskopior.
Behöver du skapa digitala kontaktkartor för att välja vilka negativ som ska skannas så kan vi hjälpa dig även med det.
För negativ eller diabilder skannar vi med hjälp av en Imacon Flextight scanner som ger en tydlig kornskärpa över hela bildytan. Vi kan scanna i stort sett alla filmformat med en upplösning på upp till 6300ppi

Papperskopior scannar vi på en flatbäddscanner och kan skanna papper upp till A3 storlek

Om du vill så scannar vi bara bilderna och skickar över det råskannade materialet utan att göra mer än att kolla så att kvaliteten på filen är godkänd. 
Om du önskar kan vi beskära filen till bildens utkanter, dammpricka och ställa en neutral grundton åt dig, denna lämnar vi som separat lager så att du kan modifiera detta enligt egna önskemål.

Har du ingen lust att kopiera bilden själv kan vi även enligt dina önskemål ställa färger och ljus på en mer kreativ nivå. 
PRISER


Påsiktsskanning
för format upp till A3: 300kr/st  Eventuell retusch eller bildbehandling enligt överenskommelse utifrån förutsättningar.
Negativ/Diabilder
Highres scan - 300kr/st Medium resolution - 200kr/st Lowres - 100kr/st Minsta debitering 1000kr Eventuell retusch eller annan bildbehandlande arbete debiteras enligt förutsättningar och överenskommelse.  I priset ingår förutom kvalitetskontroll ett lager med en grundjustering av svart och vitpunkt.
Alla priser är exkl moms.